N E W S


Tura foto Chernobyl & Pripyat – martie 2018

Mai jos aveti cateva detalii legate de tura foto din Cernobil & Pripiat ce o vom organiza anul viitor in primavara.

Perioada: 28 – 31 martie 2018
Locatie: Chernobyl & Pripyat
Locuri disponibile: 10 (1 loc liber)
Pret: 550 euro/pers

Pretul include:
Transportul dus-intors cu masina, cazare, doua mese pe zi si ghidul care ne va face actele pentru accesul in zona.

Vom fotografia zonele cele mai importante, cum ar fii: locuri cu oameni care locuiesc in Cernobil, reactorul (de la distanta), powerplant-ul, parcul de distractii, radarul Duga, spitalul, gradinite, scoli, sediu de politie si de pompieri, stadionul, magazinul de piane, piscina, hotelul si multe altele.

Cazare si mese:
Cele 3 nopti vom fi cazati la un hotel din Cernobil, iar micul dejun si cina le vom servi la hotel, deoarece nu este recomandat sa consumam alimente in zona de explorare.

La aceasta tura foto poate participa orice pasionat de fotografie indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, iar pe parcusul acestor zile petrecute impreuna veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

– folosirea corecta a echipamentului foto
– fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de interior si landscape
– tehnici de postprocesare a imaginilor (vom aduce cu noi si laptopuri).

Echipament recomandat:
– aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre (graduale, ND, polarizare).
– imbracaminte si incaltaminte adecvata unei zone de explorare urbana, pelerina de ploaie, caciula, manusi, masca simpla de protectie pentru praf (se pot lua de la farmacie)
– frontale sau lanterne foarte utile
– acumulatori, incarcator, carduri, laptop, etc.

Acte necesare: Pasaport (nu buletin)

Punct de intalnire:
Ne vom intalni miercuri 28 martie ora 20:00, in Suceava, de unde vom pleca cu 3 masini si vom iesi din tara prin vama Siret. Dupa ocuparea locului, veti primi mailuri cu detalii complete legate de organizare, traseu, program, etc.

Modalitati de inscriere si plata:
Inscrierile se fac pana la data de 31 ianuarie 2018 in limita locurilor disponibile, printr-un mail pe adresa: contact@cristianlipovan.ro sau adypetrisor@gmail.com care va cuprinde urmatoarele date: nume, prenume, telefon si localitatea de unde veti porni (asta pentru o mai buna organizare si repartizare in masini). Dupa inscriere veti primi un mail cu toate detaliile si un cont bancar unde se va efectua plata avansului de 200 euro rezultand rezervarea locului la tura foto din Cernobil & Pripiat.

Pentru orice alte detalii sau intrebari ma gasiti pe facebook sau pe mail-ul contact@cristianlipovan.ro. Mai jos puteti viziona o serie foto cu locurile vizate si un video realizat cu camera GoPro, imagini realizate in martie 2017.
Va asteptam cu drag! 🙂

 


 

Pe 20 octombrie 2017, la Cazinoul Central Cluj – Napoca, de la ora 20:30, in cadrul Photo Romania Festival veti putea urmari o proiectie video despre Cernobil si Pripiat. Va astept in numar cat mai mare sa descoperiti o lume mai putin cunoscuta.

http://www.photoromaniafestival.ro/academia/exploring-the-places-suffering-chernobyl-pripyat/

 


 

Pentru prima data expozitie foto si proiectie de film Places Suffering la Bucuresti, pe data de 7 octombrie 2017, in cadrul festivalului Bucharest Photo Fest.

BPF Home

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 

N E W Sadmin
error: Content is protected !!